06 - 4608 4612 info@intopace.nl

Zo snel als het in de afgelopen twee à drie jaar is gegaan als het gaat om de ontwikkelingen in de technologie – en dan met name in de ICT-sector – zal het in 2018 en 2019 niet gaan.

Maar wel nóg sneller.

En het is ook echt heel gewoon geworden dat ‘iedereen’ dat ‘weet’ of ‘beseft’. Vooral omdat technologie overal om ons heen, in zoveel meer objecten zit.

The internet of things gaat imposant om zich heen grijpen.

Het web, het internet zelf, en alles wat wij er mee doen – en nog gaan doen – zullen zich nog veel meer ontwikkelen tot een omgeving waarin wij ‘alles’ doen, ook niet-zakelijk.

Vooral op mobiele apparaten zullen websites een nog belangrijker rol gaan spelen voor u, uw klanten, uw diensten en uw producten. Websites moeten er daarom op een mobiel apparaat net zo goed uitzien als op een vaste pc of laptop met een wat groter scherm.

Mobiele apparaten – anders dan de huidige smartphone. Die naar het schijnt, geen 10 jaar bestaansrecht meer heeft.

Accu’s zullen binnen nu en enkele jaren een zeer lange gebruiksduur hebben en vrijwel overal min of meer ‘onmerkbaar’ opgeladen kunnen worden. Mobiele verbindingen zullen nog gunstiger geprijsd zijn met een ongekende bandbreedte.

Mobiele apparaten zullen ‘always on’ gaan functioneren. Denk aan een compacte laptop met ingebouwde smartphone functionaliteit – nee, niet precies zoals een tablet.

Een hybride mobiel apparaat, denk aan een (heel compacte) laptop met toetsenbord dat zich doorgaans als tablet gedraagt. En waarmee we ‘bellen’ via bijna onzichtbare draadloze oortjes en microfoontjes gekoppeld aan een net zo onopvallende camera.

En ‘iedereen’ zal ze hebben.

Wij zorgen er in ieder geval voor dat je website(s) goed blijven functioneren en indien je dat wenst, een facelift krijgen naar een mooie responsive mobiele versie.