Cybercrime en uw website

Cybercrime en uw website

Ook de (online) kranten berichten er tegenwoordig heel vaak over: cybercrime. Er is veel over te vertellen. En er bestaan oneindig veel varianten van cybercrime. Die varianten gaan we hier niet allemaal onder de loupe nemen (als dat al zou kunnen). Hier gaat het er veel meer om, wat cybercrime betekent voor uw website.

Er zijn nogal veel lieden die het inbreken op een website erg leuk vinden, vooral als het lukt en ze ‘m meteen kunnen kapotmaken of ontoegankelijk maken. Wat daar de lol van is ontgaat ons helemaal maar het gebeurt. Met name Content Management Websites gebaseerd op WordPress zijn daar steeds vaker het slachtoffer van.

En dat vinden wij met name niet prettig, immers, wij maken voornamelijk websites die op die (open source) technologie gebaseerd zijn. WordPress CMS websites zijn snel te bouwen, makkelijk te onderhouden en voor veel doelen inzetbaar. Dit brengt gelukkig met zich mee, dat er een zeer grote wereldwijde groep onafhankelijke ontwikkelaars is, die een enorm divers aanbod van plug-ins creëren. Plug-ins, waarmee uw WordPress CMS website op allerlei manieren verbeterd, verfijnd én beveiligd kan worden.

Voor onze klanten selecteren wij zeer regelmatig nieuwe plug-ins die al dan niet gepaard gaande met nieuwe technologieën, een verbetering betekenen voor uw website.

Scroll naar top